De Dag van Westzaan 2019

De Dag van Westzaan 2019

Misschien kunt u het nog herinneren. Al twee jaar op rij zet het hele dorp zich in om De Dag van Westzaan te laten slagen. Zo reden er oldtimers door het dorp en hadden vele instanties, verenigingen en stichtingen hun deuren opengezet. Dit jaar vindt (alweer) de derde editie van De Dag van Westzaan plaats. Op zaterdag 14 september zullen vele deuren weer opengaan. Hierdoor kunnen de Westzaners overal een kijkje nemen. Misschien wilt u wel lid worden van een van de verenigingen, of wilt u iets doen bij van één van de instanties en stichtingen die het dorp rijk is? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat Westzaan nog meer te bieden heeft? Hier kunt u allemaal achter komen op De Dag van Westzaan.
Achter het organiseren van deze fantastische dag zit natuurlijk wel wat werk. Tijdens de vergaderingen worden ideeën uitgewisseld, en hulp aan elkaar geboden. Want samen sta je sterker. Zou u ook graag uw deuren openzetten op De Dag van Westzaan, maar hebt u nog geen idee op welke manier. Of wilt u op een andere manier ondersteuning geven aan deze dag, dan nodigen wij u van harte uit op de eerste vergadering. Deze vindt plaats op 27 maart in dorpshuis De Kwaker om 20.00 uur.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.westzaan.nl. Of bekijk onze Facebookpagina: De Dag van Westzaan.
Dewi Fraij

Weergaven: 0