De Dag van Westzaan 2019

De Dag van Westzaan 2019

UIT DE WESSANER

De voorbereidingen voor De Dag van Westzaan zijn alweer in volle gang. Het belooft een mooie dag te worden. Op Koningsdag werd het al gepromoot. Het stuk dat vorige maand in De Wessaner stond was namelijk duidelijk zichtbaar. Ondanks dat de tekst een beetje verregend was, werd het wel duidelijk dat heel Westzaan achter de schermen bezig is met het organiseren van deze dag! Dit jaar vindt De Dag van Westzaan plaats op zaterdag 14 september. Als opening zullen er prachtige oldtimers door het dorp rijden, die na hun rit op verschillende locaties in het dorp te bewonderen zijn. Ook u kunt meerijden met deze oldtimer tocht en u kunt zich hiervoor opgeven via dotte.kuiper@gmail.com.

De verenigingen, instanties of stichtingen die meedoen aan De Dag van Westzaan zullen hun deuren open zetten om te laten zien wat er nou precies wordt gedaan. Alle Westzaners kunnen dan een kijkje nemen, om te zien of zij lid willen worden of op een andere manier hun bijdrage willen leveren aan de vereniging, instantie of stichting.
De posters zullen over een tijdje overal in het dorp te zien zijn. Ook zal in augustus weer de speciale editie van De Wessaner verschijnen. Hierin kunt u alles lezen over wat er deze dag te doen is. Online zal er een plattegrond beschikbaar zijn, waarop iedereen die zijn of haar deuren openzet te vinden is. Dit kan echter alleen als de organisatie weet dat u meedoet. Laat dit dan ook weten via ddvwikdoemee@ gmail.com.

Aan het organiseren van deze fantastische dag zit natuurlijk wel wat werk. Daarom worden tijdens de vergaderingen ideeën uitgewisseld en hulp aan elkaar geboden. Want samen staan we sterk. Wilt u ook graag uw deuren openzetten op De Dag van Westzaan, maar heeft u nog geen idee op welkemanier, of wilt u op een andere manier ondersteuning geven aan deze dag, dan nodigen wij u van
harte uit voor de volgende vergadering. Deze vindt plaats op 3 juli in dorpshuis De Kwaker om 20.00
uur.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.westzaan.nl. Of bekijk onze facebookpagina De Dag van Westzaan

Weergaven: 1