D.C.K.—Gallery of Dreams meer dan 130 voertuigen, De Dag van Westzaan

D.C.K.—Gallery of Dreams meer dan 130 unieke voertuigen

Wat was het gezellig druk in het lintdorp Westzaan. Van heinde en ver kwaken de voertuigen aangestroomd. Dotte en Cora is veel dank verschuldigd om deze operatie van historische voertuigen door ons dorp te leiden. Geweldig

De Gallery of Dreams is een unieke locatie voor uw autoclub-meeting, vergadering of gewoon een leuke stop tijdens een club evenement. Op de begane grond vindt u, op ruim 700 vierkante meter, 30 tot 35 klassieke of bijzondere auto’s uit de periode 1915 tot 1990. Tevens raceauto’s –motoren en brommers. De Zaanse bromsnorren zullen zeker aanwezig zijn. Ook is er een compleet ingerichte restauratie werkplaats, waar regelmatig lezingen en workshops worden gehouden. Kom het een zien.
Op de bovenverdieping is de kunstgalerie van Cora Kuiper gevestigd waar cursussen en workshops worden gegeven en een keur aan curiosa te bewonderen valt. Dit jaar zullen ook eigen gemaakte sieraden te bewonderen zijn. Betaalbare tweede handskleding zal ruim aanwezig zijn.

Dirk en Cora heten u van harte welkom om meer over hun “droom” te vertellen. Voor informatie: Website: www.dckgalleryofdreams.nl of 075- 6415422/06-13258412.
J.J. Allanstraat 283

Dank voor de organisatie Dirk en Cora Kuiper!!

zie de plaatjes van unieke voertuigen.

Weergaven: 26