Burgemeester op bezoek OBW, Vogelwacht, SBB en de Westzaanse Molens

Molen Het Prinsenhof 1721

Jan Hamming onze nieuwe burgemeester aan het werk in het Westzijderveld.

Jan Hamming op bezoek Jonge Dirk prachtig

Burgemeester Hamming op weg naar het Prinsenhof

werken in het riet. Boompjes verwijderen. Een open landschap

een prachtige regenboog

Zondag 19 november de burgemeester Jan Hamming van Zaanstad op bezoek gehad. Hij was onder de indruk van het veldwerk dat al jaren door vrijwilligers gedaan wordt. Natuur behoud en bescherming is meer dan ooit nodig in onze stad.   Dank voor uw belangstelling burgemeester. 

Minder gemeente, Meer gemeenschap.

Jan Hamming en zijn echtgenote hebben zich direct verdienstelijk opgesteld voor de OBW, Vogelwacht, De vereniging Zaansche molen en  Staatsbosbeheer. Een luisterend oor. Een mensen mens klonk het na afloop van zijn bezoek aan beide molens en het prachtige Westzijderveld. Afgelopen zondag was er een kennismaking ronde met de nieuwe Zaanse Burgemeester. Hij probeert net als in zijn eerdere standplaats Heusden, in het verre zuiden,  direct inhoud te geven aan  minder gemeente, meer gemeenschap. Zijn motto is “Dromen naar een betere toekomst doen er toe. “Doen Zaanstad”.
Wij hopen dat de burgervader er in slaagt mensen, instellingen, organisaties en initiatieven van allerlei niveaus met bij elkaar te brengen .
Wij rekenen er op dat hij de OBW , Staatsbosbeheer  en de Vogelwacht Zaanstreeek weet te  enthousiasmeren verder te komen om het unieke Natura 2000 blijvend te beschermen.   Een gevoel van ‘samen’ van betekenis te zijn voor de Zaanse samenleving.  Wij  zien graag dat de burgemeester van en voor mensen, de  bewoner is.

zie link naar de alle fototootjes 

h

Weergaven: 0