Bridgecursus voor beginners

Bridgecursus voor beginners
Uit maandblad De Wessaner

We gaan deze cursus organiseren met een docent van ons eigen club, daardoor kunnen we de prijs zeer aantrekkelijk houden. De kosten zijn € 75 p.p. voor 12 lessen, inclusief twee leerboeken t.w.v. € 30,90 en koffie of thee (overige consumpties zijn voor eigen rekening). De cursus start donderdag 3 oktober om 19.30 uur. In december is er geen les! De laatste les zal in januari 2020 zijn.

Bridgedrive
Op zondag 13 oktober start weer de maandelijkse bridgedrive (elke 2e zondag van de maand), aanvang 13.30 uur, kosten € 8 per koppel, inclusief hapjes, exclusief drankjes. Aanmelden vooraf via (voicemail) De Kwaker 075-6310 352. De drive is voor iedereen toegankelijk, dus voor zowel beginners als gevorderden.

Bridgeclub De Kwaker
Deze club speelt op dinsdagavond en bestaat momenteel uit 26 personen. Gezellig, ongedwongen en van elkaar leren zijn onze kernwoorden. De club is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De club is voor beginnende bridgers, bridgers die in het verleden hebben gebridged en het weer willen ophalen, bridgers die een zelfstudie hebben gevolgd en hun kennis willen vergroten en gevorderden die gewoon voor de gezelligheid willen bridgen. Er wordt iedere dinsdagavond van 19.30 tot circa 22.00 uur gespeeld.

Aanmelden kan bij Marianne Kaatee 075-6310 352 of via de mail info@dorpshuis-westzaan

Bezoeken: 31