BEZEM EN EMMER

BEZEM EN EMMER

Wij zijn Yara Kroes en Anitya Fraij, maar dat wist u vast al, u heeft kennis met ons kunnen maken in de vorige Wessaner, u heeft de poster zien hangen of u volgt ons op Facebook!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het evenement al ver en zijn er steeds meer leuke dingen te vertellen. Zo zal er op 11 september van 11.00 uur tot 15.00 uur een draaiorgel door het dorp rijden om wat gezelligheid in het dorp te brengen met zijn muziek. Maar ook goochelaar Dennis komt door het hele dorp ballonfiguren maken en uitdelen voor de kinderen!Zoals jullie als het goed is ook weten is op 11 september De Dag van Westzaan, hiervoor hebben we ook nog een kleine verrassing, maar deze zal u pas op de dag zelf te weten komen. Een kleine tip, bijna iedereen in Westzaan kent hem en hij treedt elk jaar op in Westzaan. We zijn benieuwd of jullie weten wat de verrassing is!?Maar waar het met Bezem&Emmer om gaat is dat iedereen in Westzaan een kunstwerk maakt, waarbij minimaal één bezem en één emmer worden gebruikt, meer mag natuurlijk ook!Inmiddels horen wij al de signalen dat vele van jullie al echt aan de slag zijn, ook worden er hier en daar ontwerpen gemaakt. Wij denken, en hopen vooral, dat er veel kunstwerken van bezem(s) en emmer(s) te zien zullen zijn.

Op vrijdag 10 september 2021 om 12:00 uur zullen wij zelf alle kunstwerken langs gaan en foto’s maken, het is dan ook de bedoeling dat de kunstwerken om die tijd al zichtbaar in de (voor) tuin staan. Een dag later, op De Dag van Westzaan zal de jury kiezen welke kunstwerken de eerste, tweede en derde prijs winnen.

Op De Dag van Westzaan kan iedereen ook elkaars kunstwerk bekijken en opzoek gaan naar de kunstwerken met de vermelding van de eerste, tweede of derde prijs! Houdt hierbij wel voldoende afstand van elkaar, helaas is corona nog niet voorbij.

Met het samenstellen van de jury zijn we op dit moment nog druk bezig, helaas is de burgemeester van Zaanstad verhinderd. Ondanks dat zullen wij voor een steen goede jury zorgen, om het hele spektakel rondom de kunstwerken van Bezem&Emmer eerlijk te laten verlopen!

Wij hopen natuurlijk dat iedereen in Westzaan een kunstwerk maakt, dus bent u nog niet aan de slag met het bedenken van ideeën, zoek en Bezem&Emmer en verras heel Westzaan met een mooi kunstwerk. Wie weet wordt u één van de drie winnaars van dit leuke evenement.

P.S. er zijn ook leuke prijzen te winnen!

Creatieve Groetjes Yara en Anitya

Bezem&Emmer ze.

We zien elkaar op De Dag van Westzaan.

Bezoeken: 1