Beste Dorpscontact belangstellenden

Agenda voor DC vergadering 2 mei 2022

Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de vergadering op maandag 2 mei a.s. in de Weeskamer van ‘t Reght Huys te Westzaan Inloop vanaf 19.30 uur Aanvang 20.00 uur

Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje eigengemaakte appeltaart of een plakje zelf gemaakte cake.Wilt u bij binnenkomst het adresboekje invullen van de vereniging Dorpscontact Westzaan als u nog niet eerder geweest bent.Tijdens de vergadering laten wij ook nog een lijst voorbijgaan waarop wij u verzoeken uw naam en graag duidelijk uw emailadres te vermelden als u onze mooie informatieve nieuwsbrief wilt ontvangen.

Wij houden u hiermee voor zover mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in Westzaan.Wilt u liever per post geïnformeerd worden kan dit uiteraard ook.U kunt uw gegevens direct of op een ander moment aan de secretaris doorgeven.

Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u alle correspondentie via het emailadres of per post naar vereniging Dorpscontact sturen. Wij gaan ons best doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Na afloop van de vergadering nodigen wij u uit voor een hapje, een drankje en er is nog voldoende gelegenheid om met elkaar na te praten.

  

De volgende vergadering is op 13 juni 2022

Met vriendelijke groet,

 

Ingrid Jahn-van Binsbergen

Secretaris Vereniging Dorpscontact Westzaan

Dirk Kit Piano

Viaal Fien Danninga

Theo Valk slachtoffer W2

thumbnail of notulen april 2022

Bezoeken: 3