Basisschool De Rank heet nu WIJ-Land

Basisschool De Rank heet nu WIJ-Land

Een prachte openingsfeest met als thema Science.Voor alle leerlingen en genodigden was vrijdag 30 september een heuse feestdag.

Mad Science had allerlei workshops met Professor Peter Plof georganiseerd met de leerlingen. Dit was meteen de start van het jaar waarin Natuur & Techniek centraal staat.
Tijd voor een nieuwe naam, een groene uitstraling en dat de naam staat voor wat wij willen en doen in een veranderend onderwijslandschap.Onze school ligt in de weilanden van de Zaanse polders. Onze school is van ons allemaal, in evenwicht met de natuur en duurzaam voor ons en onze omgeving.Onze school biedt een goede bodem op de brede vorming van jonge mensen op de wereld van strak

Vanaf 30 augustus heeft basisschool de Rank een nieuwe naam en heet nu WIJ-Land. Wij vinden het tijd voor een nieuwe naam, een groene uitstraling en dat de naam staat voor wat wij willen én doen in een veranderend onderwijslandschap.
De onderliggende betekenis van de speelse naam is volgens de schoolleiding: ,,Wij vinden het tijd voor een nieuwe naam, een groene uitstraling en dat de naam staat voor wat wij willen én doen in een veranderend onderwijslandschap. Wij-land ligt in de weilanden van de Zaanse polders. Wij-land is van ons allemaal, in evenwicht met de natuur en duurzaam voor ons en onze omgeving. Wij-land biedt een goede bodem op de brede vorming van jonge mensen op de wereld van straks.”

Locatie Westzaan: Locatie Assendelft: J.J. Allanstraat 149 1551 RD Westzaan,
T 075 201 01 26
Locatie Assendelft: Pastoor Vermeulenstraat 31 1551 RD Westzaan 1566 DK Assendelft
T 075 201 01 45
E info@wij-land.nu I wij-land.nu I agora.nu

Weergaven: 20