Avondlessen in de Kwaker

Avondsportlessen in De Kwaker

Onder deskundige leiding van Miranda Koopman zijn er sportlessen op dinsdag- en woensdagavond: combinetics, bodyshape,circuit en tabata. Hoewel je met
een gezellige groep sport, zal Miranda je altijd persoonlijke aandacht geven. Heb je specifieke problemen, bijvoorbeeld met de rug,dan zal Miranda je goede adviezen geven: wat te doen om klachten te verminderen. Ook is het mogelijk individueel ‘les’ te krijgen over voeding,om zo op een verantwoorde en gezondemanier af te vallen (geen honger, geen ingewikkeld gedoe in de keuken) of juist aan te komen. Neem hiervoor contact op met mirandahealthforlife@gmail.com. In combinatie met sporten kunnen verbluffende resultaten behaald worden. Loop gerust eens binnen om een gratis proefles mee te draaien.

Tijdelijke actie voor lezers van De Wessaner: sluit je dit jaar nog een abonnement af, dan betaal je alleen voor de lessen vanaf 8 of 9 januari 2019. Een abonnement kost dan t/m 2 of 3 juli € 135,- voor één keer per week sporten. Bij twee keer per week betaal je tot de zomervakantie € 249,-. Een strippenkaart kost € 75,- voor 10 strippen.

Let op: woensdag 5 december, sinterklaasavond, is er geen les.

Bezoeken: 0