Anna Tam in Concert In Zuidervermaning 12 november

Anna Tam in Concert In Zuidervermaning 12 november

In De Zuidervermaning Westzaan

Anna Tam in Concert

Anna Tam, genomineerd als “instrumentalist van het jaar” 2020 en 2021 door Fatea magazine, komt naar de Zuidervermaning!Zangeres en multi-instrumentalist Anna Tam (Mediaeval Baebes, Wilde Roses) brengt haarveelgeprezen tweede solo-debuut album “Hatching Hares” van traditionele Britsevolksmuziek ten gehore. Dit jaar gaat de tour niet alleen plaats vinden in Engeland maar ook in USA, Nederland en België.

Folkzangeres en multi-instrumentaliste Anna Tam geeft traditionele Britse liedjes haareigen liefdevolle persoonlijke twist. Ze zingt met een heldere heldere stem en begeleidtzichzelf op een selectie van traditionele en historische snaarinstrumenten, waaronder de nyckelharpa, viola da gamba, draailier, cello en Angelsaksische lier. Haar benadering van devolkstraditie is gecentreerd in de verhalen die de liederen vertellen en de mensen die zebeleefden.

“Opvallende zang .. een onderscheidend en welkom solodebuut” Songlines Magazine“Het strijkersspel is van een andere dimensie” Irish Music Magazine“Een spookachtige reeks Britse traditionals” The GuardianZoals altijd in de Zuidervermaning is dit een concert bij kaarslicht.

Wanneer: 12 novermber , 19:30 uur

Waar: Zuideinde 233, Westzaan

Entree: € 15

 

Weergaven: 29