Alpe d’HuZes

Ik ben Iris van der Eng en ik woon in Westzaan. Op 6 juni van dit jaar zal ik deelnemen aan Alpe d’HuZes om geld op te halen voor het KWF. Net als vele anderen heb ik in mijn omgeving helaas al vaak te maken gehad met de ziekte kanker. De onmacht die deze ziekte met zich meebrengt wil ik omzetten in iets moois. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

In 2017 mocht ik bijdragen aan de organisatie van Alpe d’HuZes. Ik raakte toen enorm onder de indruk van dit mooie evenement en besloot dat ik ooit nog eens terug wilde keren als deelnemer. Deze editie gaat dit gebeuren. Ik zal op 6 juni de Alpe d’Huez zo vaak mogelijk fietsend beklimmen, samen met een team van mijn opleiding Sport, Management & Ondernemen (team SM&O).

Wil jij mij steunen? Doneren kan via de website www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/iriseng. Ook ben ik dit jaar te vinden op de Koningsmarkt in Westzaan. Alvast enorm bedankt! Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100 procent ten goede aan kankeronderzoek.

Weergaven: 2