Zuidervermaning: ZFC Zaandijk/OG Krommenie, leerlingenconcert

Datum: 17 maart 2024

Muziekleerlingen van 7 tot 70 jaar!

De Muziekscholen van de orkesten ZFCZaandijk en OGKrommenie hebben een lesaanbod met professionele docenten voor koperen blaasinstrumenten, zoals bugel en trompet en daarnaast voor saxofoon, slagwerk en hoorn. Ook is er een aanbod voor jongere kinderen. Deze scholen hebben een nieuw gezamenlijk project: een gratis optreden in Westzaan!

Tijdens het leerlingenconcert, treden de leerlingorkesten van beide muziekscholen zowel apart als gezamenlijk op met afwisselende muziek. In het orkest spelen startende musici van 7 tot 70 jaar! Zo zie je maar, hoe muziekmaken een hobby voor alle leeftijden is. Door samen te spelen, ga je met sprongen vooruit en heb je ook nog eens plezier.

Alle leerlingen komen graag spelen in unieke schuurkerk en ze vinden het fijn om deze ervaring met andere kinderen en volwassenen te delen. En ja, het is ook wel een beetje spannend!  Tussen de optredens door kun je kennismaken met de muzikanten en hun instrumenten. De optredens beginnen om 13.00 en om 14.00 uur. Vanaf 15.00 uur zijn er nog ensembles te beluisteren.

Zondag 17 maart, Zuidervermaning vanaf 12.00-16.00 uur te bezichtigen, muziek om 13.00, 14.00 en 15.00 uur, toegang gratis.

Bezoeken: 0