zaterdag, 15 april, het veld in om zwerfvuil op te ruimen

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

Zoals jullie weten, gaan we volgende week zaterdag, 15 april, het veld in om zwerfvuil op te ruimen. Onze ervaring leert, dat dat echt wel nodig is, helaas. We gaan dan – onder leiding van boswachters van Staatsbosbeheer – in kleine groepjes in een aantal kleinere boten het Westzijderveld in. Wie doet er mee?? Heb je een grijper? Neem die dan mee.
Ook deze werkochtend wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep.
Het is misschien mogelijk, dat er te veel vrijwilligers zich aanmelden voor de beschikbare bootjes en dan zullen we een aantal moeten teleurstellen, maar daar gaan we vooralsnog niet vanuit.

Een verzoek: heb je een boot(je) waarin je 3 à 4 personen kunt meenemen, laat het me weten en ook als je geen boot hebt, maar wel een vaarbewijs.

Natuurlijk houden we ook pauze in één van de molens, dus neem zelf een koffie- of theemok, een schotel en vork/lepeltje mee.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 12 april as. bij ondergetekende, e-mail: w.veken@upcmail.nl of door deze mail te beantwoorden.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. We hopen dat het niet zo koud zal zijn als vorig jaar. Ook evt. regenkleding meenemen.

Met vriendelijke groet en graag tot zaterdag 15 april!

Marja Veken.

 

Bezoeken: 0