Werkochtochtend in Westzijderveld zondag 19 januari

Datum: 19 januari 2020

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Hierbij willen we je weer uitnodigen om mee te helpen riet opruimen en boompjes rooien in het Westzijderveld en wel op zondag a.s Vorige maand, in december, waren we met een beste ploeg: 26 vrijwilligers! We hebben weer hard gewerkt en het was boven verwachting goedweer!! We hebben zelfs buiten koffie/thee gedronken bij De Jonge Dirk. Het leek wel voorjaar! We hebben genoten.

De data van de resterende werkochtenden dit seizoen zijn:

zondag 19 januari 2020zaterdag 15  februari 2020
zondag 8 maart 2020
zaterdag 4 april 2020 Skoon Skip (zwerfafval opruimen).

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer. De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we weer, zoals gewoonlijk, houden in één van de molens. We zullen wel zien welke molen het dit keer gaat worden.

Graag nog even een herinnering:

Neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee en misschien nog een extra kopje/bekertje/glaasje voor een glühweintje. Eventueel een lunchpakket meenemen als je erg hongerig bent.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond voor 15 januari as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Namens het bestuur van OBW,

Marja Veken, secr.

 

Bezoeken: 5