Werkochtend OBW, doe mee!

Datum: 17 februari 2018

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,
 
Allereerst de allerbeste wensen namens ons hele bestuur voor een goed, gezond en  mooi 2018!! Dat het een jaar mag worden waarin de natuur en het milieu voorop staan.
 
zaterdag 17 februari 2018 gaan we weer met frisse moed aan de slag in het Westzijderveld. Dan gaan we weer riet opruimen en boompjes uittrekken. Wij nodigen u uit om te komen helpen. 
De foto’s die Fred Eerenberg die ochtend gemaakt heeft staan weer op de website. Kijk op www.obwzveld.nl onder Foto’s. Klik op een foto om hem te vergroten.
 
De resterende data van de natuurwerkochtenden in het komende seizoen zijn:
 
zondag 11 maart 2018
zaterdag  7 april 2018  Skoon Skip.
 
Zet u deze data alvast in uw nieuwe agenda?
 
De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.
 
We moeten een koffiepauze in De Jonge Dirk voorlopig even vergeten, want de molenaar, Abel van Loenen, vindt het niet leuk om de molen open te stellen zonder dat de molen kan draaien. De wieken moeten gerestaureerd worden. Dus we zullen wel weer naar Het Prinsenhof gaan. Natuurlijk nemen we de appeltaarten van de Prinsenstichting weer mee.
Bovendien zullen de boswachters van SBB deze keer weer zorgen voor erwtensoep aan het einde van de werkochtend.
 
S.v.p. opgeven vóór  10 februari  as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
 
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug, misschien iets later vanwege de erwtensoep.
Neemt u warme kleding en laarzen mee? Ook evt. regenkleding meenemen, al hopen we natuurlijk op een droge dag.
 
Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 14 januari!
 
Marja Veken, secr.

Bezoeken: 9