We gaan weer beginnen met de werkochtenden in het Westzijderveld

Datum: 12 september 2021

 Natuurliefhebbers/ leden van OBW,

We gaan zondag 12 oktober weer beginnen met de werkochtenden in het Westzijderveld. We hopen, dat jullie allen in goede gezondheid verkeren. Fijn, dat we weer mogen, maar wel met restricties. We hebben met Staatsbosbeheer afgesproken, dat we verzamelen bij molen Het Prinsenhof (dus niet bij De Schoolmeester). We gaan riet ruimen op het veld tegenover Het Prinsenhof en –  afhankelijk van het aantal aanmeldingen – kan de boswachter de vrijwilligers in gedeelten overzetten. Staatsbosbeheer zal zorgen voor werkhandschoenen, die we dan zelf moeten houden en de volgende keer weer moeten meenemen. Heb je ze nog van vorig jaar september, neem die dan mee. 

We hopen, dat jullie ondanks alle beperkingen een heerlijke zomer en/of vakantie hebben gehad en dat jullie staan te trappelen om de handen weer eens uit de mouwen te steken. Dat kan volgende week zondag 12 september. We hopen weer op een goed en gezellig seizoen!!

De data van de werkochtenden van dit seizoen:

Alle data zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

zaterdag 16 oktober 2021  (stond verkeerd in het voorjaarsbulletin)

zondag 21 november 2021

zaterdag 18 december 2021

zondag 16 januari 2022

zaterdag 19 februari 2022

zondag 13 maart 2022        (stond ook verkeerd in het voorjaarsbulletin)

zaterdag 2 april 2022 Skoon Skip (zwerfafval ruimen).

 

LET OP:

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 8 september as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we houden in molen Het Prinsenhof, want daar kunnen we makkelijker de 1,5 m. afstand houden.

Graag nog even een herinnering:  

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen Het Prinsenhof (LET OP: op de J.J. Allanstraat is er weinig plaats om je auto te parkeren. Kom – als het kan – op de fiets.) Om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding is misschien nog niet echt nodig, maar laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 12 september!

Namens het bestuur van OBW,

Marja Veken, secretariaat

 

Bezoeken: 0