Wandelen over het Riettoppad

Datum: 24 juli 2022

Uit de Wessaner Graag willen wij u uitnodigen om op de zondagen 24, 31 juli of 7 augustus vanaf 14.00 uurte genieten van het Riettoppad. De wandelingheen en terug duurt ongeveer 1,5 uur. We gaan
in een klein groepje van hoogstens zeven personen deze wandeling maken, onder leiding van enthousiaste liefhebbers van het Riettoppad.
We staan ook even stil bij een poldermolentje,waar water van de ene polder naar de andere polder wordt gepompt. De wandeling wordt u gratis aangeboden.
De start van de wandeling is bij de grote houten kikker, of kroosduiker, in de scherpe bocht in de Middel. Neem waterdicht schoeisel mee, het kan erg drassig zijn.

Bij de kikker vertelt Martin Kruidenberg het een en ander over insecten, Dirk Jan vooral over de vogels en Joke en Fred Eerenberg over de plantjes en de geschiedenis van het pad. Laat even weten als u gebruikmaakt van deze uitnodiging. 

Een e-mailtje naar riettoppad@westzaan.nl is genoeg om u voor één van de drie zondagen in te schrijven. U bent van harte welkom.

Martin Kruidenberg, Dirk Jan Booij en
Fred Eerenberg

Weergaven: 49