Waar is de kat van Ome Willem? Zuidervermaning Westzaan, zaterdag 27 januari 2024 om 14.00 uur.

Datum: 27 januari 2024

Waar is de kat van Ome Willem?

Kennen jullie de Kat van Ome Willem? Hij ligt altijd op zijn kussen bij het raam en kijkt naar buiten. Maar vandaag niet. Oooh, dan eet hij vast brokjes uit zijn bakje naast de ijskast in de keuken. Nou nee, daar is ie ook niet…. Zit ie dan op de kattenbak misschien??? Nee, nee, nee…daar is ie ook niet! WAT??? Waar is hij dan?!

De liefste Kat van de stad is nergens te bekennen. Hij ligt altijd op zijn kussen voor het raam. Daar kan je de klok op gelijk zetten. Daar kan je je hand voor in het vuur steken. Daar kan je zo zeker van zijn als 2 en 2 vier is…en nu is hij weg!! Niemand weet waar hij is. En Ome Willem?
Ome Willem zit op zijn stoel, naast het lege kussen van de Kat en kijkt naar buiten……
Een verhaal over zelfkennis en over avonturen beleven, of toch niet…?

Lot Lohr speelt al heel wat jaartjes in Sesamstraat en is al generaties lang voorleeskoningin van Nederland! Lot speelt haar nieuwste interactieve, muzikale voorstellingen samen met Bert van den Brink en Andrea van Beek.
Naast Sesamstraat werkte ze in verschillende theaterproducties van o.a. theatergroep Dood Paard en deed veel inspreekwerk. De afgelopen jaren speelde ze samen met haar Sesamstraatcollega Renée Menschaar (Pino) muzikale voorstellingen voor scholen, bibliotheken en kleine theaters.

Zuidervermaning Westzaan, zaterdag 27 januari 2024 om 14.00 uur. Kaarten €7,50 via www.zuidervermaning.nl

Weergaven: 5