Voorbereiding Dag van Westzaan

Datum: 29 juni 2022

Voorbereiding Dag van Westzaan in de Kwaker woensdag 29 juni in De Kwaker om 20;00u.

De Dag van Westzaan 2022 gaat naruurlijk door!

Zeer waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je, je wilt inschrijven als deelnemer! Heel leuk dat je mee wilt doen! Schrijf je, je in voor 1 juli dan kunt u nog worden meegenomen in de subsidieregeling. Schrijf je, je voor 23 juli in dan kunnen we je nog meenemen in de papierenpromotie. Schrijf je, je na 23 juli dan zullen we je alleen kunnen plaatsen in de online promotie.

Komt u voor de oldtimerrit, scrol dan naar beneden en meldt u aan! In de laatste week voor De Dag van Westzaan sturen wij het definitieve draaiboek via de mail!

Heb je vragen of wil je helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mail naar ddvwikdoemee@gmail.com of kom op de vergadering op 29 juni 2022 om 20.00 in de Kwaker.

Laten we er met z’n alle een mooie dag van maken en tot 10 september!    

      

De Dag van Westzaan 2022 gaat door!

Zeer waarschijnlijk ben jij op deze pagina terecht gekomen omdat je, je wilt inschrijven als deelnemer! Heel leuk dat je mee wilt doen! Schrijf je, je in voor 1 juli dan kunt u nog worden meegenomen in de subsidieregeling. Schrijf je, je voor 23 juli in dan kunnen we je nog meenemen in de papierenpromotie. Schrijf je, je na 23 juli dan zullen we je alleen kunnen plaatsen in de online promotie. Aanmelden als deelnemer kan via deze link: https://forms.gle/a8pPEsQkDafmYsE5A

Komt u voor de oldtimerrit, gebruik dan deze link: https://forms.gle/1iMi3MK3W1aSmBxb7  en meldt u aan! In de laatste week voor De Dag van Westzaan sturen wij het definitieve draaiboek via de mail!

Heb je vragen of wil je helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mail naar ddvwikdoemee@gmail.com of kom op de vergadering op 29 juni 2022 om 20.00 in de Kwaker.

Laten we er met z’n alle een mooie dag van maken en tot 10 september!

                                         

Bezoeken: 20