Vooraankondiging De Dag van Westzaan

Datum: 25 maart 2020

De uitnodiging lag klaar maar we hebben besloten om de 1e bijeenkomst, voor DDvW, gepland op woensdag 25 maart 20.00 uur a.s. in Dorpshuis De Kwaker, niet door te laten gaan. Dit i.v.m. mogelijke verspreiding van het coronavirus. De bijeenkomst wordt voorlopig uitgesteld.

Wanneer een nieuwe datum bekend is krijgt u zo spoedig mogelijk een uitnodiging. 

Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur van de WG,

Nel Zwikker-Buis.

\

Vooraankondiging De Dag van Westzaan

Het is weer zover, het organiseren van De Dag van Westzaan gaat weer bijna beginnen! Dit jaar zal De Dag van Westzaan op zaterdag 12 september plaatsvinden. Een dag waarop alles maar dan ook alles in Westzaan zichzelf kan en mag presenteren. Verenigingen, stichtingen, instanties en ook steeds meer ondernemers zullen zich van hun beste kant laten zien. De afgelopen jaren was De Dag van Westzaan een groot succes. Op deze dag zou het zomaar kunnen dat zich nieuwe vrijwilligers of leden aanmelden. Mis deze dag dan ook niet.

Voor het organiseren van deze dag staat de eerste vergadering gepland op 25 maart in dorpshuis De Kwaker om 20.00 uur. Tijdens deze vergadering kunt u zich aanmelden voor De Dag van Westzaan en wordt er een globale planning doorgenomen.

Ook zal er aandacht zijn voor het gebruik van sociale media voor deze dag.Kortom, wilt u helpen bij De Dag van Westzaan of zelf open deur houden, kom dan op 25 maart naar de vergadering. U hoeft zich niet aan te melden.

Hebt u nu al vragen, dan kunt u die stellen via ddvwikdoemee@gmail.com . Wij zien u graag op 25 maart in dorpshuis

Bezoeken: 0