Vermaning 3 okt 2023 concert – Sam Saxton

Datum: 3 oktober 2023

 

In de Zuidervermaning 3 okt 2023 concert – Sam Saxton

Aanvang: 20:15
Kaarten: €15,00
Bestel tickets

Kippenvel bij Sam Saxton: zangeres ontroert, je kon een speld horen vallen’, aldus het NH Dagblad na een recente show.

Sam Saxton is een Nederlandse singer-songwriter. Ze groeide op onder de invloed van een grote verscheidenheid aan soul- en countryplaten uit de jaren ’60 en ’70. Al op jonge leeftijd voelde ze de drang om haar eigen muziek te maken. Ze vond een oude verlaten gitaar, bracht uren en uren alleen in haar kamer door om haar vaardigheden te perfectioneren, speelde liedjes keer op keer en begon uiteindelijk haar eigen muziek te schrijven.

Onderweg ontmoette ze gitarist Bas Kors. Als een muziekduo reisden ze door het land en traden op verschillende podia op. Ze creëerden een eigen geluid, werden verliefd en schrijven nu samen nummers. De afgelopen twee jaar hebben ze gewerkt aan hun debuutalbum ‘TAKE A RIDE’.
Samen met producer Jeroen Tenty (MI5 Studios) hebben ze ervoor gezorgd dat de romantiek van de jaren ’70 muziek terug te horen is in hun autobiografisch beïnvloede nummers. Na eerder al een aantal singles te hebben uitgebracht, verscheen het volledige album ‘TAKE A RIDE’ in april van dit jaar. In de Zuidervermaning zullen ze samen met toetsenist Bram Slinger een prachtige avond met eigen muziek verzorgen. ‘We hope you enjoy our music.

TAKE A RIDE!’ Vocals, Guitar / Sam Saxton Guitar, Vocals / Bas Kors Toetse/Zang / Bram Slinger

Kijk op haar site voor meer informatie.

Dit evenement is onderdeel van ons project Grenzeloos Westzaan

Zuidervermaning Westzaan
Zuideinde 233
Westzaan

Weergaven: 0