Uitnodiging Westzaanse Gemeenschap 

Datum: 31 maart 2023

                                                            Uitnodiging Westzaanse Gemeenschap 

Op 1 april 1946 is de Westzaanse Gemeenschap officieel opgericht. Het doel van de vereniging is, het activeren van -, het bijdragen tot- en het organiseren van gemeenschapsactiviteiten in het dorp Westzaan. Dit doel is te lezen in de statuten van de Vereniging. En dat doel is er nu na bijna 77 jaar nog steeds. Het verenigingsleven bloeit en de diverse evenementen in het dorp laten zien dat het doel nog steeds actueel is.  

Een belangrijke schakel voor het samen beleven van activiteiten is Dorpshuis De Kwaker. En dat doet het Dorpshuis sinds 1 april 1982 al 40 jaar lang. Het Dorpshuis is een centrale plek in het dorp waar elke dag wel wat te doen is, waar je een zaal kunt huren, een feestje kunt geven of activiteiten kunt organiseren. Waar een klein dorp groot in kan zijn. 

Tijd dus om stil te staan bij het meer dan 75 jarig bestaan van de Westzaanse Gemeenschap en het 40 jarig bestaan van Dorpshuis De Kwaker. Dat stil staan doen we samen op  

Vrijdag  31 maart a.s. van 20 tot 22 uur in Dorpshuis De Kwaker 

Met een hapje en een drankje, een kort officieel gedeelte, maar vooral elkaar ontmoeten en spreken. Tijdens de receptie is er een foto expositie te zien van de Digitale Beeldbank en een digitale presentatie van Aart van ’t Hoff. 

U bent samen met uw partner van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij onze gezamenlijke receptie. Wij horen graag of u van deze gelegenheid gebruikt wilt maken. Via deze link kunt u zich aanmelden: 

https://forms.gle/2YTymQkDuhT9nGDr8 

 

Het bestuur van de Westzaanse Gemeenschap  

en  

Het bestuur van Dorpshuis De Kwaker 

 

Weergaven: 13