Uitnodiging OBW natuurwerkochtend zaterdag

Datum: 16 september 2018

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

We hebben een prachtige zomer achter de rug en we hopen, dat u er allemaal ten volle van hebt mogen genieten. We gaan weer zo langzamerhand met het gewone leven beginnen en dat betekent ook, dat de natuurwerkochtenden in het Westzijderveld weer gaan beginnen. Zondag 16 september as. is de eerste werkdag.

Wij nodigen u hierbij uit om weer eens de handen uit de mouwen te steken en te genieten in het veld. Hopelijk is het op die dag nog steeds mooi weer.
 
De andere data van de natuurwerkochtenden in het komende seizoen zijn:
 
zaterdag 20 oktober 2018
zondag 18 november 2018
zaterdag 15 december 2018
zondag 13 januari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zondag 10 maart 2019
zaterdag  6 april 2019  Skoon Skip.
 
Zet u deze data alvast in uw agenda?
 
De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.
 
De koffiepauze zullen we ongetwijfeld houden in één van de molens – ik weet nog niet welke – en de appeltaarten van de Prinsenstichting nemen we natuurlijk weer mee.
 
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 12 september  as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
 
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Misschien is warme kleding nog niet nodig, maar je weet maar nooit. Laarzen zijn wel altijd aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.
 
Met vriendelijke groet en graag tot ziens!
 
Marja Veken, secr.

Bezoeken: 0