LICHTJESAVOND IN WESTZAAN

Datum: 2 november 2018

LICHTJESAVOND IN WESTZAAN

Op 2 november organiseert De Historische Vereniging Westzaan voor de tweede keer een “In Memorial” lichtjesavond op de Gemeentelijke begraafplaats aan de Dolphijnstraat te Westzaan. Een bijzondere avond waar de aanwezigen de gelegenheid hebben hun geliefde overledenen te gedenken.

Dit gedenkmoment wordt door vele kerken ingevuld. Buitenstaanders ervaren dit gedachten is moment als een gemis. Door meerderen is de wens geuit hier als Westzaanse Gemeenschap ook invulling te geven. De Historische Vereniging Westzaan biedt deze mogelijk, na de succesvolle avond van vorig jaar, voor de tweede keer.

In een met honderden lichtjes sfeervol verlichte omgeving is er dit jaar medewerking van het Dameskoor Westzaan, het Dagorkest Zaanstreek-Waterland en verhalenverteller Giovanni Masetti. Zijn prachtige verhaal wordt opgevolgd met gedichten van onder meer Rick van der Made.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Vanaf 18:45 uur verzamelen we ons bij Gallery of Dreams aan de J.J. Allanstraat 283 (tegenover de ingang van de begraafplaats). Iedereen kan zelf een kaars meenemen om die na de tocht achter te laten. Om 19.00 uur wordt gestart met de stille tocht met direct aansluitend het programma.

Er is parkeergelegenheid op de boerenparkeerplaats links van J.J. Allanstraat 175. Mensen die slecht ter been zijn kunnen op de parkeerplaats bij de begraafplaats parkeren voor 18.45 uur

Lichtjesavond

Lichtjes avond

 

 

Weergaven: 0