Tweede werkdag in het Westzijderveld van dit seizoen, meld je aan

Datum: 16 oktober 2021

Natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de tweede werkdag in het Westzijderveld van dit seizoen en wel op zaterdag 16 oktober as.

De vorige werkdag, op zondag 12 september, waren we maar met 10 vrijwilligers, maar wat waren ze allemaal enthousiast en daarom hebben ze veel werk verricht. Wat ook meehielp was, dat het heel goed weer was, dus prima om buiten te vertoeven. We hopen volgende week op wat meer vrijwilligers en natuurlijk duimen we voor net zulk mooi weer als vandaag.De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.We hebben met Manouk van Staatsbosbeheer afgesproken, dat we weer verzamelen bij molen Het Prinsenhof (dus niet bij De Schoolmeester). We gaan riet ruimen op één van de velden tegenover Het Prinsenhof.  Staatsbosbeheer zal zorgen voor werkhandschoenen, die we dan zelf moeten houden en de volgende keer weer moeten meenemen. Heb je ze nog van de vorige keer, neem die dan mee. 

De data van de werkochtenden van dit seizoen:

zondag 21 november 2021

zaterdag 18 december 2021

zondag 16 januari 2022

zaterdag 19 februari 2022

zondag 13 maart 2022        (stond verkeerd in het voorjaarsbulletin)

zaterdag 2 april 2022 Skoon Skip (zwerfafval ruimen).

LET OP:

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 13 oktober as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we houden in molen Het Prinsenhof of in molen De Jonge Dirk. Dat moeten we nog even afwachten.

Graag nog even een herinnering:  

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me, maar die gebruiken we liever niet.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen Het Prinsenhof (LET OP: op de J.J. Allanstraat is er weinig plaats om je auto te parkeren. Kom – als het kan – op de fiets.) Om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding is misschien nog niet echt nodig, maar laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 16 oktober!

Namens het bestuur van OBW,

Marja Veken, secretaris.

Weergaven: 2