Herleving met Wie speelt met wie?

Datum: 2 november 2019

Herleving met Wie speelt met wie?

Tijdens De Dag van Westzaan heeft toneelvereni-ging Herleving als straattoneel vier korte schet-sen opgevoerd uit de aanstaande voorstelling.
Inhoud van het stuk

Fijn wonen in een rustig buurtje is heerlijk. Tot je genoeg krijgt van je bemoeizuchtige buur-vrouw. Dit is het verhaal van de familie Haar. Met zoon Ronald en schoonzoon Bert beraamt Kees Haar een plan om de buurvrouw weg te krijgen. Patricia, de nieuwe vriendin van Ronald, helpt ook een handje mee. Nou ja, op haar manier dan. Alsof dat nog niet genoeg is, doen Alice, de ex van Ronald, en postbode Piet ook mee met het spelletje, waardoor niemand meer weet wie er met wie speelt. Door Patricia krijgt het spelletje wel een heel verrassende wending. Voor Oma is het een genot deze ontwikkelingen van dichtbij te volgen.

Wil jij het ook meemaken? Kom dan naar Wie speelt met wie? Van de auteur Jan Tol. De regie is van Anouk Reuder.
De optredens van Wie speelt met wie? zijn op 26 oktober en 2 en 9 november 2019 in dorpshuis De Kwaker, J.J. Allanstraat 127 te Westzaan.
Voor kaarten zie: www.tvherlevingwestzaan.nl

Toneelvereniging Herleving

Zoals bij voorgaande evenementen in Westzaan leverde ook de ‘Toneelvereniging Herleving Westzaan’ haar bijdrage aan deze feestelijke dag. De Dag van Westzaan Met enthousiasme zijn de spelers nu in staat na vele repetities van het stuk ‘Wie speelt met wie’ u te verrassen. Hiervan zijn de uitvoeringen op 26 oktober en 2 en 9 november, in de theaterzaal van Dorpshuis De Kwaker, onder leiding van Anouk Reuder.

Op 14 september, De Dag van Westzaan, speelden wij vanwege het buiten karakter van deze dag, impressies van onze najaar uitvoering ‘Wie speelt met wie’. In korte schetsen spelen we een aantal olijke gebeurtenissen die gepresenteerd worden als straattheater, en wel op de hoek van de straat.

Mart vh Veer

Herleving

Weergaven: 2