Spektakel bij de Watertoren

Datum: 8 september 2019

Spektakel bij de Watertoren
uit De Wessaner

Het is Stichting Triathlon Zaanstad na eerdere succesvolle edities wederom gelukt een mooie wedstrijd
te organiseren op de voor Westzaners zo bekende locatie bij de Watertoren. Op zondag 8 september zal vanaf 10.00 uur een breed scala aan deelnemers de uitdaging aangaan om de eenachtste
triatlon te volbrengen. De wedstrijd bestaat uit 750 meter zwemmen in de Nauernasche Vaart, 20 kilometer fietsen door het Zaanse landschap op een autovrij parcours door Assendelft Nauerna en Westzaan, en 5 kilometer hardlopen op de Vaartdijk richting de brug naar de Middel en weer terug. Naar verwachting zullen tussen de 1000 en 1200 deelnemers Westzaan aandoen, waaronder enkele NTB-divisies, lokale topatleten, recreanten en sportievelingen die deelnemen aan de goededoelenwedstrijd voor Kika.

Wil jij ook deelnemen aan dit unieke evenement?

Schrijf je dan in via www.triathlonzaanstad.nl als individuele deelnemer of als trio. Het is duidelijk: de Triathlon Zaanstad is terug van weg geweest en is met dit deelnemersaantal groter dan ooit! Dat houdt ook direct in dat er vele handen nodig zijn om de triatlon tot een succes te maken. De triatlon wordt georganiseerd door een enthousiastteam aan vrijwilligers, dat altijd op zoek is naar vrijwilligers die willen helpen de triatlon tot een succes te maken. Ben je daarom geïnteresseerd in een dagje sport kijken, regelen en van dichtbij meemaken? Geef je dan op als vrijwilliger via dit mailadres: zaanstad.triathlon@gmail.com. Als vrijwilliger
word je op de dag zelf uiteraard verzorgd met een natje en een droogje. Na afloop sluiten we de dag met alle vrijwilligers ook nog eens af met een welverdiende barbecue.

De organisatie van Triathlon Zaanstad kijkt reikhalzend uit naar 8 september en hoopt jou die dag ook te zien. Of dat nu is als deelnemer, vrijwilliger of fanatieke supporter.

Weergaven: 13