Skoon Skip Het Westzijderveld schoner maken.

Datum: 7 april 2018

Uitnodiging 7 april maart – Rietharken in het Westzijderveld

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

Zoals u al in onze vorige mail hebt kunnen lezen, houden we op zaterdag 7 april Skoon Skip en gaan we in het Westzijderveld zwerfvuil opruimen. We gaan dan – onder leiding van boswachters van Staatsbosbeheer – in kleine groepjes in een aantal kleinere boten het Westzijderveld in. Vorig jaar hebben we heel veel zwerfvuil opgehaald en dit jaar zal het niet anders zijn. Het is treurig dat het nodig is. Wie doet er mee??

Ook deze werkochtend wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep.

De foto’s van de werkochtend van 11 maart kunt u weer bekijken op onze website: www.obwzveld.nl. Klik in het menu op ‘Foto’s’ en daarna op ‘Werkdag 11-3-2018’. Klik op de foto om hem te vergroten.

De koffie/theepauze met appeltaart houden we op één van de molens. We gaan kijken of Abel van Loenen in de gelegenheid is om De Jonge Dirk voor ons open te stellen.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 4 april as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl of door deze mail te beantwoorden.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.

Met vriendelijke groet en graag tot 7 april!

Marja Veken, secr.

 

Bezoeken: 8