Sinterklaas Museum Open

Datum: 3 december 2017

Leukste Sinterklaasmuseum van Nederland staat in Westzaan!

zie link naar plaatjes 

Terwijl de goedheiligman met al zijn zwarte pieten in het verre Spaanse land zich druk aan het voorbereiden is om de reis naar Nederland te maken, wordt er ook in Westzaan voor de 9e keer hard gewerkt aan het Sinterklaas pop-up museum.

Dit unieke Sinterklaas pop-up museum met een enorme collectie, die zich de afgelopen jaren alleen maar heeft uitgebreid door diverse schenkingen van mensen die net als Markjan en Dewi Fraij de goedheiligman een warm hard toe dragen.

Het enigste Sinterklaasmuseum dat 5 dagen per jaar gratis open.

Voor elke leeftijd is het museum een feest van herkenning ,met inmiddels meer dan 1500 artikelen van begin 1900 tot anno nu.

Dus bent u fan van Sinterklaas hoe jong of oud een bezoek aan het Sinterklaasmuseum in Westzaan is sowieso een feest!

Voor de minder gelovige is er veel over de historie van het fantastische Sint-Nicolaas feest te ontdekken. Voor de jonge gasten van 3 tot 10 jaar is er weer een echt speurspel. Dit is geheel gratis en met een beetje hulp van pappa, mamma, opa en oma vind je vast de goede oplossing. Menig jonge bezoeker weet het inmiddels, een goede oplossing wordt beloond met een greep uit de cadeautjesboom.

Net als de jaren ervoor zal ook de tuin volledig in Sint-Nicolaas stijl zijn.

Natuurlijk is ons terras ook weer geopend, waar we, koffie, thee, warme chocolademelk, bisschopswijn en Sint Garnituur verkopen.

Gezellig buiten bij de openhaard kunt U even wegdromen naar “jeugd” herinneringen, met uiteraard volop Sinterklaas muziek.

Daarnaast hebben we ook uiteraard weer de museumwinkel waar we leuke Sint presentjes, ansichtkaarten en diverse Sinterklaas sfeermakers verkopen.

Denkt U al jaren ik wil eens kijken maar, het komt er niet van, dan zeggen wij; kom dit jaar eens aan, geniet van deze enorme privé collectie, het Sinterklaas gevoel beleef je hier echt!! Laat U zich verrassen. Volgens vele van onze vaste bezoekers zeer de moeite waard, zij komen elk jaar weer even langs komt om te genieten van het unieke warme Sinterklaasgevoel. Kortom kom even aan en laat U verrassen. U bent meer dan van harte welkom!

25/26 november
van 12:00 tot 17:00
&
2/3 december
van 12:00 tot 17:00

Extra open
1 december
van 13:00 tot 21:00

Weergaven: 2