Schoolkorfbal 2018

Datum: 16 mei 2018

 
 

Schoolkorfbal 2018

Onze jaarlijkse Schoolkorfbal toernooi staat voor de deur! In 1964 hadden we de eerste winnaar de Noorderschool (Kroosduiker Noord). Het toernooi is verdeeld over twee dagen. Woensdag de groepen 3 en 4, donderdag de groepen 5,6,7 en 8. Het begint om 17.30. Dit jaar doen bijna 80 teams mee, dat is bijna tweemaal zoveel als vorig jaar. Deelnemende scholen zijn met soms meerdere vestigingen: De Rank Westzaan en Assendelft, De Kroosduiker Noord en Zuid uit Westzaan, De Dorpsakker, De Regenboog, De Octant en de Meander uit Assendelft.

Maar er is meer dan schoolkorfbal….

Ook hebben we een springkussen met drie korven waar iedereen een halve minuut zoveel mogelijk doelpunten kan maken. De winnaars krijgen een fraaie prijs. Wij verwachten veel doelpunten want er zijn het afgelopen jaar veel extra trainingen op scholen gegeven door Korfbalkids. Ook komt er een klein Kangoeroe spelcircuit. Kortom als je even geen wedstrijden hebt tijdens het schoolkorfbal, hoef je je zeker niet te vervelen.

We hopen natuurlijk op mooi weer, want dan kan het bijna niet anders dat je zo enthousiast wordt dat je na het schoolkorfbal nog heel veel zin hebt in een aantal vervolgtrainingen

Weergaven: 11