Samen Zomeren tijdens hittegolf

Samen Zomeren tijdens hittegolf

John Meijer was de muzikale gast

7 augustus was het zover: Lambert Melisz ging het Samen Zomeren vieren. Alles was geregeld voor deze feestdag en niets kon meer verkeerd gaan. Maar o, het weerbericht was toch een probleempje,want de verwachting was dat het 32 graden zou worden. Met zestig ouderen deze dag te vieren in een zaal die op zich altijd al warm is, gaf toch echt te denken. Met zes ventilators, extra parasols voor buiten, veel ijs klonten en water en nog eens water moest het gaan lukken en dat was ook zo!

Het begon met koffie of thee en gebak. Aansluitend was er een loterij met prachtige prijzen. John Meijer was de muzikale gast. Ondanks de hitte en een paar doorweekte overhemden zong hij de sterren van de hemel.
Om zes uur ging de barbecue aan. Onze koks Piet en Willem zijn die uurtjes waarschijnlijk een paar kilo lichter geworden, want een warm klusje was het wel. Het thema was ‘western’ en voor de vrijwilligers was passende kleding gehuurd. Maar helaas, op die warme dag wilde men liever zeemeermin zijn.

Ondanks de hitte was het een geslaagd feest. De ouderen hebben genoten van het Samen Zomeren
en alle variatie die in die uren voorbijkwam. Samen Zomeren wordt gesponsord door gemeente Zaanstad, Coop Westzaan, DekaMarkt Westzaan, Cor Tuijn planten, Fiona’s Hairstyling, Patricia Slot kapster, Jan Slot en Bakker Bas voor de cowboyhoedjes. Allemaal heel erg bedankt!

Nieuw seizoen
Op 18 september is het nieuwe seizoen begonnen. De start is altijd extra gezellig, met een hapje en een drankje. Benjamin was de muzikale gast en in de volgende Wessaner wordt daar op teruggeblikt.

Programma oktober
2 oktober bingo
9 oktober Dagorkest Zaanstreek/Waterland
16 oktober lezing René van Heijningen
23 oktober bingo
30 oktober film Swiebertje
(met Joop Doderer)

Voor de vrijwilligers was westernkleding gehuurd.

Marion Bruins

Activiteiten Lambert MeliszOndanks de hitte zong John Meijer de sterren van de hemel.Natuurlijk Natuur’

Bezoeken: 9