Rock, Blues en pop in de Zuidervermaning

Datum: 18 februari 2024

Rock, blues en pop in de Zuidervermaning

Liefhebbers van rock, blues en pop kunnen zondag 18 februari hun hart ophalen in Westzaan. In de Zuidervermaning treden dan N-Join en Nihil op. Deze beide coverbands spelen voornamelijk nummers uit de jaren zestig en zeventig van bekende artiesten.

N-Join bestaat uit mensen die elkaar hebben leren kennen tijdens workshops van de bekende Zaanse popmuzikanten Jeroen Booy (ex-drummer The Scene) en gitarist Ruben Hoeke. Het is de bedoeling dat zij samen met een koor gaan optreden.

De mannen van Nihil kwamen elkaar al meer dan 25 jaar geleden tegen. Zij bleken allen Rolling Stones-fans te zijn. Na wat biertjes en gesprekken over hun idolen besloten de vier om een bandje te beginnen naar het voorbeeld van hun helden. Hun motto was en is: ‘Wat onze helden met soms maar drie akkoorden kunnen, moeten wij ook kunnen bereiken.’

En hoewel de band in zijn lange bestaan slechts negen keer heeft opgetreden, is dat ruimschoots gelukt!

Zondag 18 februari, de Zuidervermaning is te bezichtigen tussen 12.00 en 16.00 uur, de optredens van N-Join en Nihil beginnen om 14.00 uur in de Zuidervermaning, Zuideinde 233, Westzaan.