ReghtHuys in Westzaan voor de kinderen open gesteld!

Datum: 4 december 2021

ReghtHuys in Westzaan voor de kinderen open gesteld

Zo leuk dat het ReghtHuys in Westzaan voor de kinderen open gesteld was. Het vaste nachtverblijf van Sinterklaas en zijn Pieten .
Kom ook binnenkort voor een bijzonder Sintbezoek , zaterdag 4 december 13.00-16.00 uur
Zondag 5 december 13.00-16.00 uur

REGHTHUYS WESTZAAN WORDT SINTERKLAASHUYS!

Als Sinterklaas in de Zaanstreek is dan logeert hij in ’t Reghthuys in Westzaan.Dat weet iedereen, opa’s en oma’s, papa’s en mama’s, de juffen en meesters en zelfs de burgemeester.
Maar wat niet iedereen weet is dat niet alleen Sinterklaas in ‘t Reghthuys logeert;ook de pieten slapen er op de Pietenzolder in hun Spaanse hangmatjes hoog onder de toren!
Ze eten ’s avonds Spaanse soep met pepernoten in de prachtige Reghtzaal die daarmee recht doet aan dit hoge bezoek; ze glijden langs de trapleuning naar benedenen natuurlijk worden er de pakjes voor de kinderen in de Zaanstreek ingepakt.Ben je ook zo benieuwd naar de slaapkamer van Sinterklaas, de Pietenzolder en de eetzaal? Kom dan kijken op:
Zaterdag 4 december 13.00-16.00 uur
Zondag 5 december 13.00-16.00 uur
 
Toegang gratis; er staat een schaal voor een vrijwillige bijdrage. Pssst: zorg dat je voor 1 december a.s. je kleurplaat en/of tekening in de Sinterklaasbrievenbus bij ’t Reghthuys doet.
Sinterklaas kiest de 10 mooiste tekeningen uit en daarmee kun je een prijs winnen.

Weergaven: 24