Reght Huys Banne Concert

Datum: 12 oktober 2017

Gerda, dirigente van het Westzaans Dameskoor, en de bariton Ronald Willemsen ontvangen de piano virtuoos Erwin Rommert Weerstra .Tijdens dit tweede Banne-concert op de “Historische Heintzman Grande Forte Piano Verticale” zullen zij u ook een paar songs laten horen.
Erwin Rommert Weerstra behaalde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in 2009 het Bachelor Diploma Piano gevolgd door een cum-laude Masterdiploma Klassiek Solo Piano in 2011.
Door alle aanwijzingen en technieken die Erwin in de afgelopen jaren aangereikt heeft gekregen, heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een virtuoos en in muzikaal opzicht excellerend pianist. De concerten die hij gegeven heeft, zijn zonder uitzondering zeer enthousiast ontvangen.In november 2014 behaalde Erwin de eerste prijs bij het Leopold Godowsky in memoriam concours te Warschau, Polen.In mei 2015 behaalde Erwin bij het 17e Concours International de Piano Ile-de-France concours in Maisons-Lafitte, Frankrijk, de J-F. Neuburger speciale prijs voor de beste uitvoering van de voor dit concours geschreven compositie.
In 2015 is Erwin lid geworden van de Young Piano Masters Society (YPM). Het doel van de YPM is om jonge, veelbelovende pianisten die in het bezit zijn van een master-diploma, te ondersteunen bij het opbouwen van hun carriëre.

Aanvang: 20:00 uur, zaal open 19:30 uur.
Plaats: ‘t Reght Huys Banne Westzaan, Kerkbuurt 35, 1551 AB Westzaan.
Kaarten: € 12,50, reserveringen banneconcerten@gmail.com of aan de zaal.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje.

Reghthuys Westzaan

Bezoeken: 10