PS2019-voorproefje in Westzaan: kopstukken!

Datum: 4 maart 2019

PS2019-voorproefje in Westzaan: kopstukken!

uit de Orkaan

Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Op de kandidatenlijsten staan 23 Zaankanters. Een aantal van hen (en andere helden) maakt op maandag 4 maart hun opwachting in het oude gemeentehuis in Westzaan.

Met live on stage: Cees Loggen (lijsttrekker VVD), Maikel Kat (code Oranje), Peter van Haasen (PVV) en Emre Kanik (D66).*

En behalve de Zaanse inbreng komen ook Lars Voskuil (nr. 2 bij de PvdA), CDA-nr. 2 Christa Kuiper-Kuijpers, GroenLinks-nr. 3 Wiegert Dulfer, Hylke ten Cate, de nr. 2 van 50 plus partij/Ouderenpartij, Ben Bovenkerk, nr. 4 van de Ouderenpartij Noord Holland, Elsa van de Loo (nr. 1 van Nida) en lijsttrekker Michel Klein van de CU naar het Reghthuys.

Gaat de Provincie nog ergens over? JA!

Ondervraag de kandidaten over windmolens (bouwen zonder te slopen), A8-A9 (dwars door de Stelling van Amsterdam?), de Corridorstudie (hoeveel banen tussen Purmerend en Zaandam?), Avant (Thorbeckeweg) of de Wilhelminasluis (gaan we dat nog meemaken?)… en wat gaan we eigenlijk met Schiphol doen?**

De debatavond van Dorpscontact Westzaan wordt mede mogelijk gemaakt door VVD Zaanstad, begint in het Reghthuys Westzaan om 20:00.

* we hadden eerst een langer lijstje omdat we ook mensen erop hadden gezet die wel gevraagd waren maar nog niet hadden toegezegd. Dit is de officiële lijst.

** organisator VVD heeft ook vragen over groen, boeren, wonen, OV en bereikbaarheid… onderwerpen genoeg.

Weergaven: 0