Pietenmarkt 2017, lustrum editie!

  
Dit jaar organiseren wij voor de vijfde maal de Pietenmarkt op de Zuid voor de intocht van Sinterklaas in Westzaan. 
Het thema is “Piet gaat op Wereldreis”. 
Vanaf 14.00 uur kan er ingecheckt worden bij de Kindertuin 
De kinderen kunnen hun boardingpas kopen (3,-) voor het doen van vijf thema spelletjes en prijsjes en krijgen een pepernotenzak voor bij de intocht mee. 
De reis start in Spanje, waar Piet zijn koffer moet worden ingepakt. Vervolgens moet er een sushi opdracht in Japan gedaan worden, komen we wilde dieren in Afrika tegen, moeten er slangen bezweert worden in India en eindigen we in Nederland, waarna we gelukkig gewoon naar onze eigen sinterklaas intocht in het dorp kunnen ! 
Uiteraard is er weer een tombola met leuke prijzen en is er buiten chocolademelk te koop en een broodje hotdog voor de lekkere trek. 
De opbrengst van de Pietenmarkt gaat zoals altijd naar de organisatie van de Sint intocht in Westzaan! 
  
Voorafgaand aan de Pietenmarkt zal via de scholen een bouwpakket koffer uitgedeeld worden, die versierd en gekleurd mag worden ingeleverd op school of bij de Kindertuin. Tijdens de Pietenmarkt zal bekend gemaakt worden wie de origineelste en/of mooist versierde koffer heeft ingeleverd en de prijswinnaars bekend gemaakt worden. Prijzen zijn uiteraard opgedeeld qua leeftijd en groepen van de basisschool. 
  
Wij worden al jaren gesponsord door bedrijven uit het dorp en uit de omgeving. Wilt u dit jaar ook uw bedrijf bij de intocht op de kaart zetten, neem dan contact op. 
We zijn altijd op zoek naar leuke prijzen voor de tombola. Maar u kunt u zelf ook sponsoren door te komen helpen deze middag. 
  
Kort samen gevat: 
Op zaterdag 18 november is de intocht en de Pietenmarkt in Westzaan. 
Vanaf 14.00 uur tot de stoet voorbij trekt richting het Regthuijs. 
Ben je welkom bij de Kindertuin, Zuideinde 22 Westzaan Zuid. 
  
We hopen jullie dit jaar ook weer te zien! Tot 18 november! 
Organisatie is in handen van Corine Schipper Debby Somers van Deb’s Events en Miriam Boerema van Kindertuin Westzaan (telefoon 0622674297) 
 

Bezoeken: 1