Orgelconcert Mans Martin Mans 12 augustus a.s. in Grote Westzaan

Datum: 12 augustus 2019

WESTZAAN Organist Martin Mans geeft maandag 13 augustus een orgelconcert op het Flaes orgel in de Grote- of Sint Joriskerk in Westzaan. Het concert begint om 20.00 uur. Martin Mans houdt deze zomer een concerttour onder de naam Tour de Mans en zal een gevarieerd programma spelen van literatuur en improvisaties op verzoek.

Martin Mans geeft jaarlijks overal in het land zo’n tweehonderd druk bezochte orgelconcerten. De in 1965 op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee geboren Martin Mans zat op 7-jarige leeftijd al achter het orgelklavier, op 11-jarige leeftijd begeleidde hij voor het eerst koren en een jaar later al werd hij kerk organist in zijn geboorteplaats Melissant. Sinds 1995 is Mans organist van de Breepleinkerk in Rotterdam. Hij maakt regelmatig concertreizen door Europa, Canada, Amerika, Zuid-Afrika en Australië. Hij treedt ook op voor radio en tv (o.a. in ‘Nederland zingt’) en dirigeert o.a. de Urker Mans Formatie, The Martin Mans Formation, het mannenkoor De Gouwestem en het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor.

De kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar à € 10 kinderen t/m 11 jr. € 5. Verdere informatie www.zingenenzo.com

Weergaven: 1