Optreden in de Zuidervermaning Popkoor Noisy Voices uit Amsterdam

Datum: 26 juni 2022

Optreden in de Zuidervermaning Popkoor Noisy Voices uit Amsterdam
26 juni aanstaande om 16 uur treedt Popkoor Noisy Voices uit Amsterdam onder leiding van dirigent Hans van Breugel op in de Zuidervermaning. Toegang is gratis.

Dit optreden van ca 25 minuten is een voorbereiding op het theaterconcert genaamd ‘Alles is anders’ dat Noisy Voices 29 oktober 2022 verzorgt in de Nassaukerk in Amsterdam.

De afgelopen twee jaar waren voor ieder koor in Nederland bijzonder doordat veel niet meer kon. Samen zingen, de zin van ieder koor, was een grote uitdaging. Noisy Voices heeft vooral opgelost met zoom. We waren blij met de spaarzame keren dat het wel lukte om (meestal buiten) samen te zingen.

Net voor de pandemie losbrak hadden we het plan opgevat om een groot concert te geven. Dit is iets wat Noisy Voices door de jaren heen vaker heeft gedaan, de laatste keer in 2016. Covid gooide roet in het eten maar bracht ook inspiratie voor het thema van het concert. Alles is anders staat voor de emoties waar we de afgelopen jaren doorheen zijn gegaan als mens. Die zijn universeel. Dit willen wij graag uitbeelden in een theaterconcert. Om de afgelopen jaren een plekje te geven en wellicht om voorbereid te zijn op wat er nog komen gaat. We hopen het publiek te inspireren en raken.

Het concert op 29 oktober in de Nassaukerk zal zowel in de middag als in de avond plaatsvinden. Het koor wordt begeleid door de zeer ervaren dirigent Hans van Breugel en door enkele (semi)professionele muzikanten en beeldende- en lichtkunstenaars.

https://www.noisyvoices.nl/

 

Weergaven: 119