Op de Dag van Westzaan Ongeremde Gasten Muziek

Datum: 14 september 2019

Op de Dag van Westzaan Ongeremde Gasten Muziek

Muziek: Gallery of Dreams heeft voor muziek gezorgd en sponsoren voor gevonden. Geweldig/Klasse!
Een vierkoppige band speelt bij: de Dekamarkt, Brinkman, De Kwaker, de oude Valkhallen en bij Alex Hagenaar/Zusjes en Stijl.</strong> Zij treden op iedere locatie ca. 30 á 45 minuten op. Ed Vermeulen treedt op bij Gallery of Dreams. De namen van sponsoren worden vermeld op een affiche en op www.westzaan.nl zie ook site www.ongeremd.nl

Hartelijk welkom bij Ongeremd

Te gek dat Ongeremd op de Dag van Westzaan hier komt spelen Ongeremd speelt, ‘met een vette knipoog’ zeer herkenbare Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Dat wil zeggen dat we met veel enthousiasme en humor ‘pretpop’ en ‘recycle rock’ brengen van de afgelopen 50 jaar popmuziek.
Samen met het aanwezige publiek maken wij er altijd een groot feest van. Of dat nu in de kroeg is, of een instelling waar mensen wonen met een beperking, op een bruiloft, een personeelsfeest of een verjaardagsfeest bij iemand thuis, het maakt ons allemaal niets uit.

Het gitaarduo Ongeremd is in 1997 gestart als vervolg op de pretpopband Bert… en de Rest. Naar aanleiding van de vele optredens kwam er in 2005 een tweede gitaarduo en een band bij. Momenteel is Ongeremd een muziekcollectief bestaande uit een gitaarduo, een trio, een band en Ongeremde gasten. De muzikanten zijn afkomstig uit de kop van Noord Holland. Middels het menu, de submenu’s en allerlei links kom je veel te weten over alle ‘Ongeremde mogelijkheden’.

Alle Ongeremde ‘gasten’ hebben één gemeenschappelijke passie en dat is muziek maken. Het liefst met publiek er bij, want dat verhoogt immers het speelplezier en de feestvreugde.
De muzikanten van de Ongeremde ‘gasten’ zijn afkomstig uit het gitaarduo, het flex… trio en de Ongeremde band. Zij vormen de basis van de Ongeremde ‘gasten’ van de Ongeremde ‘gasten’, soms aangevuld met gastmuzikanten.
Het begon allemaal in de zomer van 2012 met een straatoptreden op de braderie in Egmond aan Zee. Op een stralend mooie dag belde een van de muzikanten van de Ongeremde band het ‘kringetje rond’, om te vragen wie er zin had om mee te gaan. Dezelfde avond stond er een compleet nieuwe band te spelen. De ‘uitheinige’ stemming zat er direct in bij de muzikanten, wat oversloeg op het langs schuifelende braderievolk. De mannen, die zich meestal dodelijk vervelen bij dit soort activiteiten en mee moeten van ‘moeders’, monterden allemaal op bij het horen en zien van de ‘jonge honden’ van dit Ongeremde gezelschap.

Weergaven: 0