OBW, Staatsbosbeheer Vogelwacht Rietharken Westzijderveld

Datum: 11 maart 2018

Uitnodiging 11 maart – Rietharken in het Westzijderveld 

 

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

De één na laatste natuurwerkochtend van het seizoen 2017/2018 staat alweer voor de deur. Op zondag 11 maart gaan we weer riet opruimen en evt. boompjes rooien en op zaterdag 7 april gaan we, net als vorig jaar, het veld in met diverse kleinere boten om zwerfvuil op te ruimen.

In februari hebben we een zeer geslaagde ochtend beleefd met 25 vrijwilligers. Foto’s van Fred Eerenberg kunt u weer bekijken op onze website: obwzveld.nl onder Foto’s en dan klikken op: Werkdag 17 februari 2018. U kunt de foto’s vergroten door erop te klikken.

Dus wij nodigen u hierbij uit om volgende week zondag 11 maart te komen helpen in het Westzijderveld. Hopelijk is het dan niet zo koud als vandaag en de afgelopen dagen.

Na 11 maart hebben we alleen nog:

zaterdag 7 april 2018 (SKOON SKIP!!)

Zet u deze datum alvast in uw agenda.

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

Misschien kunnen we weer, net als in februari, de koffie/thee – uiteraard met appeltaart – nuttigen in De Jonge Dirk bij de gezellig snorrende kachel. Abel heeft het al half toegezegd. We wachten het af.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 7 maart as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl of door deze mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

 

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.

Met vriendelijke groet en graag tot 11 maart!

Marja Veken, secr.

 

 

Bezoeken: 0