OBW natuurwerkochtend Westzijderveld, help mee en geniet

Datum: 16 december 2017

Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

Op zaterdag 16 december as. hebben we alweer onze vierde werkochtend van dit seizoen. Dan gaan we weer riet opruimen en boompjes uittrekken in het Westzijderveld. Wij nodigen u uit om te komen helpen. 
Vorige maand – op zondag 19 november – kwamen de nieuwe burgemeester van Zaanstad Jan Hamming en zijn vrouw Roya ons helpen in het veld. Het was een groot succes! Nieuwsgierig naar de foto’s die Fred Eerenberg die ochtend gemaakt heeft? Kijk op www.obwzveld.nl onder Foto’s. Klik op een foto om hem te vergroten.
 
De resterende data van de natuurwerkochtenden in het komende seizoen zijn:
 
zondag 14 januari 2018
zaterdag 17 februari 2018
zondag 11 maart 2018
zaterdag  7 april 2018  Skoon Skip.
 
Zet u deze data alvast in uw agenda?
 
De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.
 
We moeten nog even in het midden laten waar we de koffiepauze zullen houden, hopelijk in molen De Jonge Dirk, maar het zou ook zomaar weer Het Prinsenhof kunnen zijn. We zullen wel zien. Uiteindelijk maakt het ook niet zoveel uit. Alleen al het feit dat we de pauze kunnen houden in één van de molens is al een happening op zich.
Natuurlijk nemen we de appeltaarten van de Prinsenstichting weer mee.
 
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 13 december as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
 
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Neemt u warme kleding en laarzen mee? Ook evt. regenkleding meenemen, al hopen we natuurlijk op een droge dag.
 
Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 16 december!
 
Marja Veken, secr.

Bezoeken: 0