OBW ook laatste natuurwerkochtend van dit seizoen zaterdag op 4 april vervalt

Datum: 4 april 2020

Afgelast wegens Corona

Beste OBW’ers/natuurliefhebbers,

Er zijn er opnieuw maatregelen afgekondigd die er voor moeten zorgen dat het Coronavirus zich niet verder verspreidt. Deze maatregelen omvatten onder meer een verbod op evenementen met meerdere personen, en duurt tot 1 juni a.s. Dit betekent, dat ook Skoon Skip, dat 4 april zou plaatsvinden, niet door kan gaan.

We hopen natuurlijk, dat deze situatie niet heel erg lang gaat duren, maar niemand kan ons hierover uitsluitsel geven. ‘t Is niet anders.

Het allerbeste met u allen en wij hopen elkaar weer in september bij de eerstvolgende natuurwerkochtend gezond en wel te zien.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van OBW,

Marja Veken.

 

Beste OBW’ers/natuurliefhebbers,

Gisteravond zijn er opnieuw maatregelen afgekondigd die er voor moeten zorgen dat het Coronavirus zich niet verder verspreidt. Deze maatregelen omvatten onder meer een verbod op evenementen met meerdere personen, en duurt tot 1 juni a.s. Dit betekent, dat ook Skoon Skip, dat 4 april zou plaatsvinden, niet door kan gaan.

We hopen natuurlijk, dat deze situatie niet heel erg lang gaat duren, maar niemand kan ons hierover uitsluitsel geven. ‘t Is niet anders.Het allerbeste met u allen en wij hopen elkaar weer in september bij de eerstvolgende natuurwerkochtend gezond en wel te zien.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van OBW,

Marja Veken.

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW, SBB en Vogelwacht 

Wij nodigen u uit voor de één na laatste natuurwerkochtend van dit seizoen (op 4 april houden we een zwerfafvalopruimdag) om mee te helpen met riet opruimen en eventueel boompjes rooien in het Westzijderveld. En dan hopen we natuurlijk op weer zo’n prachtige dag als op 19 januari. Wat een schitterend weer hadden we toen en wat hebben we genoten! Het was ongelooflijk voor een dag in januari. De erwtensoep van Manouk smaakte desondanks heerlijk!

De data van de resterende werkochtenden dit seizoen zijn:

zondag 8 maart 2020

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we houden in molen De Jonge Dirk. Fred Eerenberg heeft die afspraak al gemaakt met Abel, de molenaar. ‘t Kan natuurlijk zulk lekker weer zijn, dat we buiten kunnen zitten, maar het zou ook zomaar heel guur en koud kunnen zijn, zodat we ons lekker kunnen warmen aan het kacheltje in de molen. We zullen ‘t zien.

Graag nog even een herinnering:

 

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee.  Eventueel een lunchpakket meenemen als je erg hongerig bent.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op de 15de!

Namens het bestuur van OBW,

Marja Veken, secr.

 

Bezoeken: 2