Nieuwjaarsreceptie VVV Westzaan

Datum: 6 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie VVV Westzaan

2018 ligt al bijna achter ons en we kunnen wederom terugkijken op een meer dan geslaagd jaar. Het ledental  neemt nog steeds toe, de Mini-Arena is na de zware voorjaarsstorm weer in volle glorie hersteld, bezoekersaantallen blijven stijgen, alle velden hebben volwaardige lichtinstallaties gekregen, onze sociale media worden wekelijks door ruim 10.000 mensen bekeken en op sommige zaterdagen is het van ’s morgens vroeg tot 19.00 uur flink doorwerken om alle wedstrijden netjes te kunnen afwerken. We kunnen met recht trots zijn op al die vrijwilligers die dit succes met ons mogelijk maken.

Toch blijven er altijd wensen over. 
Neem bijvoorbeeld een goed leesbaar scorebord, een verbouwing van de kantine of toch nog meer vrijwilligers. Het woord vrijwilliger doet overigens altijd vermoeden dat het om veel werk zou gaan. Dat is in veel gevallen juist, maar ook een papa die de ballen oppompt, een mama die de was doet, een opa die onkruid plukt, een oma die de keuken een keer sopt, een apotheker die onze verbandtrommel aanvult, een handige ict’er die ons helpt bij de wat armoedige website, het zijn allemaal super vrijwilligers en we kunnen nog veel van die handjes gebruiken. Juist in deze kerstperiode is er eindelijk even tijd om na te denken. Denk gewoon eens na waar jij handig in bent of vrijwillig kunt bijdragen aan het verenigingsleven van Westzaan. Alle verenigingen en clubs zullen je met open armen ontvangen en samen kunnen we de mooie uitstraling, die we als gezamenlijke sportclubs in Westzaan toch al hebben, verder vergroten.

Traditioneel beginnen we het nieuwe jaar weer met de nieuwjaarsreceptie, op 6 januari vanaf 16.00 uur. Ieder jaar worden wij weer blij verrast met de opkomst van zoveel leden,
niet-leden, omwonenden en andere belangstellenden. Ook dit jaar is iedereen van harte welkom om met ons een nieuw, gezond en sportief 2019 in te luiden. Voorafgaand aan de receptie wordt er een klein husseltoernooi georganiseerd. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen. Wil je dus echt sportief aan 2019 beginnen, meld je dan aan via: publiciteit@vvvwestzaan.nl.
Voor nu wensen wij jullie hele fijne feestdagen en heffen wij graag het glas met jullie op 6 januari. VVV Westzaan, Arno van den Broek, bestuurder PR Elvis-kerkdienst: Crying in the Chapel Op zondag 27 januari zal er een speciale Elvis-kerkdienst gehouden worden. In januari is het 84 jaar geleden dat Elvis Presley werd geboren. Hij werd de eerste superster die met zijn goede looks, stem en kledingstijl de jongeren in de jaren vijftig inspireerde. Hij mengde gospel, country en rhythm and blues tot rock and roll. Met ‘Heartbreak Hotel’ wist hij de jonge John Lennon, Keith Richards en Bob Dylan te inspireren. Elvis’ carrière kende ups en downs: hij heefttwee jaar in militaire dienst gezeten in Duitsland, hij maakte jarenlang B-films, maar 50 jaar geleden, in 1968, maakt hij een comeback. De jonge Bono van U2 zag dat concertop tv en wist: Ik wil rockster worden. Dominee Fred Omvlee is Elvis-fan en organiseert al 16 jaar Elvis-kerkdiensten en heeft elke zaterdagavond een Elvis-column op Radio Extra- Gold. ‘Wat veel mensen niet weten is dat Elvis het liefst gospels zong, van het begin van zijn carrière tot zijn laatste concert in 1977. Elvis overleed op 42-jarige leeftijd in 1977. Hij wasverslaafd aan pillen. Die had hij leren slikken in zijn diensttijd. Hij zag ergeen kwaad in. Helaas leidde het toteen ongelukkig en depressief einde aan zijn leven. Mijn boodschap is:zelfs al eindig je als Elvis, je valt niet uit Gods hand. In de Elviskerkdiensthoren we het levensverhaal van Elvismet enkele van zijn grootste hits, en we horen en zingen samen veel Elvisgospels.Het is verder ook ‘gewoon’een kerkdienst met een toepasselijkeBijbellezing en gebed.De Elvis-kerkdienst wordt gehoudenin De Grote Kerk. De aanvang is om 10.00 uur. Mark de Waal geeft zijn muzikale medewerking op de piano.

U bent hiervoor van harte uitgenodigd! VVV

Arno van den Broek, bestuurder PR

Bezoeken: 4