Natuurwerkochtend met snert op zaterdag 16 december as.

Datum: 16 december 2023

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Ja, u ziet ‘t goed: na afloop van de eerstkomende werkochtend in het veld – en die is op zaterdag 16 december – wordt er door Manouk of Tim van Staatsbosbeheer gezorgd voor een bakkie snert.
We hopen op een mooie winterse dag!! Komt u ook meehelpen? Het weer tijdens de werkochtend in november was boven verwachting goed, droog met af en toe een zonnetje, wat wil je nog meer na al die regen die we daarvoor gehad hebben.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 13 december as. bij ondergetekende, e-mail: w.veken@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

De volgende data van de werkochtenden van dit seizoen zijn:

zondag 21 januari 2024
zaterdag 17 februari 2024
zondag 10 maart 2024
zaterdag 6 april 2024 Skoon Skip (zwerfafval opruimen).

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we houden in Het Prinsenhof, die u ook kunt bekijken tijdens de pauze.

Graag nog even een herinnering:
neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan zijn er altijd nog wel wat reserve-exemplaren voorhanden. Voor de erwtensoep neemt Manouk of Tim een voorraadje soepkommen en lepels mee.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur of deze keer misschien iets later zijn we weer terug.

Weergaven: 2