Natuurwerk ochtend OBW, SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Datum: 10 maart 2019

Natuurwerk ochtend OBW, SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Wij nodigen je uit om mee te komen helpen riet opruimen en boompjes rooien in het Westzijderveld op de laatste natuurwerkochtend van dit seizoen en wel op zondag 10 maart as.
Hierna rest alleen nog Skoon Skip op zaterdag 6 april, wanneer we alle vrijwilligers oproepen om mee te doen zwerfvuil uit het Westzijderveld te halen. Zet deze datum alvast in je agenda.

Dit keer om rond 11:00u pauze in molen De Jonge Dirk zie plaatjes

Op 16 februari jl. hebben we genoten van een prachtige werkochtend in het veld. Het was bijna jammer om ermee te stoppen, het was compleet voorjaar! En daarom hebben we ook veel werk kunnen verzetten met veel vrijwilligers. Want met zulk mooi weer laat je zo’n ochtend werken in het veld niet voorbijgaan. Laten we hopen, dat we volgende week nog zo’n ochtend hebben.

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

In februari hebben we onze pauze met koffie/thee en appelgebak in Het Prinsenhof mogen houden, dus hopelijk kunnen we deze keer weer in De Jonge Dirk terecht, als Abel in de gelegenheid is om naar de molen te komen.

Graag nog even een herinnering:
neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 6 maart as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 10 maart!

Marja Veken, secr.

Weergaven: 0