Natuurwerk ochtend OBW, SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Datum: 16 februari 2019

Natuurwerk ochtend OBW, SBB en Vogelwacht Zaanstreek

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Wij nodigen je uit om mee te komen helpen met riet opruimen en eventueel boompjes rooien op zaterdag 16 februari as.

Vorige maand was de werkdag bijna niet doorgegaan vanwege de slechte weersvooruitzichten, maar we hebben het toch gewaagd en wat bleek: de hele ochtend droog!! Dat had niemand verwacht. We hebben heerlijk gewerkt en we werden door Edwin Kapitein beloond met een lekkere kop erwtensoep. Dat ging er best in!

De resterende data van de natuurwerkochtenden van dit seizoen zijn:

zondag 10 maart 2019

zaterdag 6 april 2019 Skoon Skip.

Zet deze data alvast in je agenda.

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

In januari hebben we onze pauze in De Jonge Dirk mogen houden, dus deze keer zal het wel weer in molen Het Prinsenhof zijn. We zullen vragen aan de vrijwilligers of ze de molen voor ons open willen doen.

Graag nog even een herinnering: neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 13 februari as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 16 februari!

Marja Veken, secr.

Bezoeken: 13