Beste natuurliefhebbers / leden van OBW,

 
Wij nodigen je hierbij uit voor de derde natuur werkochtend van dit seizoen en die is op zondag 18 november as.
Op 20 oktober hebben we weer een heerlijke dag buiten kunnen werken. Het was wederom heerlijk weer voor oktober en er waren uiteindelijk wel 32 vrijwilligers (!!), een heel mooi aantal. De appeltaarten gingen schoon op.
 
De andere data van de natuurwerk ochtenden in het komende seizoen zijn:
 
zaterdag 15 december 2018
zondag 13 januari 2019
zaterdag 16 februari 2019
zondag 10 maart 2019
zaterdag  6 april 2019  Skoon Skip.
 
Zet je deze data alvast in je agenda?
 
De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.
 
De koffiepauze zullen we hopelijk weer kunnen houden in De Jonge Dirk, we zullen vragen aan Abel of hij in de molen aanwezig kan zijn die ochtend.
 
Verder vragen wij je aandacht voor het volgende:
wij, het bestuur van OBW, vinden het als liefhebbers van de natuur, niet meer kunnen dat we elke maand gebruikmaken van PLASTIC bekers, bordjes en vorkjes. Wij zouden je daarom willen vragen om je eigen koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee te nemen. Mocht je die vergeten zijn, dan zal ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes meenemen, maar wij gaan ervan uit, dat het na een paar keer heel gewoon is om je eigen spullen mee te nemen. We hopen natuurlijk, dat je er geen bezwaar tegen hebt. Uiteindelijk doen we het voor het milieu!
 
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 14 november as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
 
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.
 
Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 18 november!
 
Marja Veken, secr.
 
Allen beantwoorden