Meer over warmtepompen in De Kwaker

Datum: 13 februari 2019

Meer over warmtepompen in De Kwaker

Op woensdagavond 13 februari heeft de Zaanse Energie Koöperatie (ZEK) Ruud Meijns (van M&O Techniek) uitgenodigd om meer te vertellen over de werking en toepassing van de verschillende soorten warmtepompen. Welke mogelijkheden zijn er en wanneer pas je die dan toe? M&O Techniek is innovatief en vooruitstrevend
op het gebied van duurzame energie en dat past bij de ZEK.

Ruud zal ons onder meer uitleggen hoe warmtepompen werken, wat de laatste ontwikkelingen zijn, tips over wat te doen als je cv-ketel straks
defect gaat. En of we met warmtepompen gasloos kunnen worden of ons gasverbruik kunnen verminderen. Ook vertelt hij over de mogelijkheden in combinatie met je huidige cv-ketel, vloerverwarming en of funderingsherstel.

Warmetruiendag

De ZEK organiseert deze avond in het kader van de jaarlijkse Warmetruiendag. Warmetruiendag zet energiebesparing – en de belangrijkste factor daarbij: wijzelf, de mens – in het zonnetje.

Warmetruiendag is een goed moment, om stil te staan bij ons energiegedrag en onze successen, slimme innovaties en alledaagse duurzame oplossingen met elkaar te delen. Want samen energie besparen, geeft energie!

Je bent van harte welkom op woensdagavond 13 februari in dorpshuis De Kwaker voor de ZEKinformatieavond over warmtepompen. Inloop vanaf 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Bezoeken: 7