Kerstmarkt Grote Kerk in Westzaan op 14 december

Datum: 14 december 2019

Kerstmarkt Grote Kerk in Westzaan op 14 december

zie link 

Van 10 tot 17 uur zijn de deuren van de Grote Kerk in Westzaan geopend. De fraaie kerk is omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar meer dan 25 standhouders prachtige artikelen in de kerstsfeer aanbieden. De creativiteit van de standhouders is fantastisch. Kom en neem geld mee om iets leuks en origineels te kopen. Of een kans te wagen in de lichtjesstand met veel mooie prijzen.
Naast dat aanbod is er als vanouds het oergezellige horecaplein met koffie, thee en vele soorten gebak. Maar ook een heerlijke erwtensoep, of een mooi broodje haring. Ook de glühwein of een lekker drankje ontbreken niet.

Er is de hele dag muziek. In de ochtend en begin van de middag drie orgelrecitals van onze vaste organisten Dub, Jan en Joost. En in de middag genieten we van twee uitvoeringen van het koor van La Cantante “Zingen aan de Zaan” die ons helemaal in de kerstsfeer brengen.
De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar zorgboerderij Boekel waar de bijdrage helpt om een elektrische duofiets aan te schaffen voor de bewoners.

Noteer dus in de agenda 14 december. We zijn geopend tot uiterlijk 17.00 uur. Mensen die dus in de namiddag naar de Westzaanse Winterfair komen (wij zijn daar geen onderdeel van) hebben de gelegenheid om ook nog even op onze kerstmarkt rond te struinen. Het is de moeite meer dan waard. Tot dan.

Het tekstdocument en de foto worden als bijlage meegestuurd. Voor nadere informatie kunt u terecht bij Peter Huisman, 075-6280057 of u kunt uw vraag stellen door het mailadres te gebruiken: Kerstmarkt@pgwestzaan.nl

Bezoeken: 16