Maandag 6 mei a.s Dorpscontact in `Reghthuys Westzaan 

Wil Evers rechts

Datum: 6 mei 2019

Beste Dorpscontact belangstellende,

notulen commissie Dorpscontact 1 april 2019 (1) Hierbij ontvangt u de uitnodiging voor de vergadering op maandag 6 mei 2019 in de rechtszaal van ‘t Reght Huys te Westzaan aanvang 20.00 uur.

Inloop vanaf 19.30 uur

Wij verwelkomen u met een kopje koffie/thee en een heerlijk stukje eigengemaakte appeltaart of een plakje zelf gemaakte cake.Voor nieuwkomers ligt er bij binnenkomst het adresboekje van de commissie Dorpscontact Westzaan zou u dit willen invullen?
Tijdens de vergadering laten wij ook nog een lijst voorbijgaan waarop wij u verzoeken uw naam en graag duidelijk uw emailadres te vermelden.
Wij houden u voor zover mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in Westzaan.

Wilt u liever per post geïnformeerd worden kan dit uiteraard ook maar realiseert u zich wel dat dit geld kost voor de commissie Dorpscontact.
U kunt uw gegevens direct of op ieder ander moment aan het secretariaat doorgeven.

Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u alle correspondentie via het emailadres of per post naar de commissie Dorpscontact sturen.Wij gaan ons best doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Na afloop van de vergadering nodigen wij u uit voor een hapje, een drankje en er is nog voldoende gelegenheid om na te praten.
De volgende vergadering en de laatste voor de zomervakantie van de commissie Dorpscontact is op 3 juni 2019 aanvang 20.00 uur in ‘t Reght Huys

Met vriendelijke groet,

Ingrid Jahn

Secretaris commissie Dorpscontact Westzaan

Kerkbuurt 40

1551 AE Westzaan

Telefoon: 075 – 6153348 of mobiel 0617171793

E-mail : dorpscontactwestzaan@kpnmail.nl

DORPSCONTACT WESTZAAN

Wij zien u graag de eerstvolgende vergadering op 3 juni 2019, de daarop volgende vergadering is dan pas weer na de zomerstop op 2 september 2019. Wij wensen iedereen een heerlijke zomertijd toe.
__________________________________________________________________________________________

AGENDA

Vergadering 6 mei 2019

1. Opening van de vergadering

2. Welkom aan onze spreker voor deze vergadering

3. Verslag vorige vergadering
De notulen van 1 april kunt u inzien in de bijlage ter goedkeuring
Opgemaakt door Carla van den Puttelaar

4. Mededelingen + ingekomen stukken

5. Verkeerscommissie wil graag toelichting geven op een paar zaken m.b.t.
De werkzaamheden in het dorp

6. Koningsdag commissie verslag over hoe de dag verlopen is

7. Will Evers Presentatie Energie
We halen kostbare fossiele brandstoffen uit de grond en putten onze aarde uit.
Is de opwarming nog omkeerbaar?
Welke alternatieven hebben we?
Wat moet hiervoor gebeuren?
Laten we hierover met elkaar van gedachten wisselen.

8. Rondvraag

9. Sluiten van de vergadering door de voorzitter
Na afloop van de vergadering is er voor iedereen nog een hapje en een drankje verzorgd door de Commissie Dorpscontact. Wij zien u graag terug op 3 juni 2019.

Maandag 6 mei a.s Dorpscontact in `Reghthuys Westzaan 

Gastspreker Wil Evefrs Energie Onze gast is Will Evers Presentatie energie. We halen kostbare fossiele brandstoffen uit de grond en putten onze aarde uit. Is de opwarming nog omkeerbaar? Welke alternatieven hebben we? Wat moet ervoor gebeuren? Laten we hierover van gedachten wisselen.

Hierbij ontvangt u de uitnodiging de vergadering op maandag 6 mei   2018 in de Wezenzaal  van ‘t Reght Huys te Westzaan aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

Wij verwelkomen u met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje eigengemaakte appeltaart of een plakje zelf gemaakte cake.Voor nieuwkomers ligt er bij binnenkomst het adresboekje van de commissie Dorpscontact Westzaan zou u dit willen invullen?Tijdens de vergadering laten wij ook nog een lijst voorbijgaan waarop wij u verzoeken uw naam en graag duidelijk uw email adres te vermelden.Wij houden u voor zover mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in Westzaan.

Wilt u liever per post geïnformeerd worden kan dit uiteraard ook maar realiseert u zich wel dat dit geld kost voor de commissie Dorpscontact.U kunt uw gegevens direct of op een ander moment aan het secretariaat doorgeven.Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u alle correspondentie via het email adres of per post naar de commissie Dorpscontact sturen.Wij gaan ons best doen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.Na afloop van de vergadering nodigen wij u uit voor een hapje, een drankje en er is nog voldoende gelegenheid om na te praten.De volgende vergadering van de commissie Dorpscontact is op 3  december  2018 aanvang 20.00 uur in de Weeskamer van ‘t Reght Huys.

       Na afloop van de vergadering is er voor iedereen nog een hapje en een drankje verzorgd door de Commissie Dorpscontact. Wij zien u graag terug op de eerstvolgende vergadering op 3 juni

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid Jahn , Secretaris commissieDorpscontact Westzaan Kerkbuurt 40 1551 AE Westzaan.
Telefoon: 075 – 6153348 of mobiel 0617171793 , E-mail : dorpscontactwestzaan@kpnmail.

Bezoeken: 8